• La
  • grandesa
  • d'un
  • celler
  • petit
Esperi
El llegatindestriable
L’extraordinari succeeix quan la memòria dels nostres avis s’entrellaça amb l'essència del territori que els va veure créixer, creant un record coral d’uns i altres, un llegat indestriable que esdevé el reflex de qui som avui

Els Viader /

Els Viader van ser una nissaga de metges i apotecaris, establerts durant més de cinc generacions a Sant Sadurní d’Anoia. El vincle dels Viader amb el món del vi és ancestral i singular: des del primer laboratori fundat pel besavi Viader fa més de cent anys —l’any 1912—, fins a l’avi Narcís, que va ser el primer a realitzar una operació avui dia rutinària com és la de comptar llevats al microscopi, un llegat inquantificable per a vàries generacions de viticultors i enòlegs del Penedès.
Image2 19e52a0aa743e52318098bc155bd594eed5e138dc386c414069a5bf59707e2cf

Les mans i l'ànima
de Muscàndia /

Muscàndia és l’apassionant aventura personal d’Eduard Viader, que porta a la sang una història intrèpida arrelada al Penedès des de 1823. Enginyer agrònom de formació i entusiasta de vocació, amb només vint-i-un anys l’Eduard va posar en pràctica el mètode tradicional i tot el llegat de coneixements enològics transmesos pels seus predecessors per veure néixer el 2010 el primer escumós de Muscàndia.
DSC8796

El valor
de ser petits /

Durant més de 10 anys, l’aventura de l’Eduard Viader va anar prenent forma en una petita cava al centre de Sant Sadurní. Allà hi va néixer el Gran Reserva 2008, mereixedor de la medalla de plata al Concours Mondial de Bruxelles 2013 o projectes intrèpids i innovadors, com el dels Deliris. El Pinot Noir Rosé, guardonat anys més tard com el millor escumós rosat català, és el fruit de la inquietud constant que fa evident la qualitat dels caves Muscàndia.
Winery / Bodega / Celler Muscandia - Finca Can Rossell de la Llena - Viader

Can Rossell de la Llena

L’any 2020, enmig d’un paisatge idíl·lic a tocar de Sant Sadurní, l’Eduard Viader va descobrir una antiga masia abandonada envoltada de vinyes, Can Rossell de la Llena. L’abandonament de la finca no va ocultar la seva bellesa a ulls de l’Eduard, just el contrari. De seguida va saber que seria en aquell lloc on la seva aventura vital continuaria prenent forma. Convençut que no hi ha força més poderosa que la dels somnis, mesos després, el 4 de setembre de 2021, l’Eduard vinificava els seus vins a Can Rossell de la Llena.
9013 190916 0007
Winery / Bodega / Celler Muscandia - Finca Can Rossell de la Llena - Viader
Winery / Bodega / Celler Muscandia - Finca Can Rossell de la Llena - Viader
Winery / Bodega / Celler Muscandia - Finca Can Rossell de la Llena - Viader